kritaen5a


Lucka 3
December 3, 2016, 11:33
Filed under: Uncategorized

Dagens anekdot utspelade sig i Göteborg när Hammarby spelade borta mot GAIS hösten 2014. Matchen spelades en söndag men REDAKTIONEN med vänner bestämde sig för att tåget ner redan på lördagen. Tågresan ner är egen historia men det är inte den vi ska avhandla idag…

Väl nere på baksidan bestämmer sig sällskapet för att gå ut och roa sig på stan. Pustervik väljs efter långa diskussioner ut som mål för kvällens övningar.(En utbrytarfraktion gick till Wandas.) Väl på Pustervik intas en hel del narkotika och alkohol av sällskapet. Det är en lyckad kväll och vid stängning så bestämmer sig sällskapet för att röra sig tillbaka till hotellet. När  vi kommer tillbaka till hotellet så är det fest i lobbyn och det första undertecknad får syn på är ingen mindre än rikspuckot Glenn Hysén som står och vinglar och gör lustig inför två norskor.

Undertecknad börjar så smått att störa sig på glade göteborgaren som beter sig som att han äger baren och går fram till Glenn (som nu har lagt på charmoffensiven för att lyckas få med sig norskorna upp rummet) och presenterar mig och frågar sedan “Fan, lämnade inte din fru dig?”. Det blir tyst, Glenn tittar mig först i ögonen, sedan ned i marken och säger tyst “Jo”. Efter några sekunder bryter hela baren ut i ett hånfullt gapskratt och Glenn lämnar platsen med svansen mellan b. Norskorna följde med oss upp rummet och festen fortsatta hela natten.

 

 

 


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: