kritaen5a


Lucka 4
December 4, 2016, 14:30
Filed under: Uncategorized

Delar av REDAKTIONEN, med bihang, var på resande fot under hösten 2007 för att dels följa Bajen genom Europacupkval men mest för att få dra i sig fett äkta bitar. Inte den Dextropurskit som säljs hos den lokale laddkranen.

Detta var resan där uttryck som “I want to get high in my brain not my mouth” och “how much to pay for him?” myntades. En av dom mindre äkta lirarna på den här resan, låt oss kalla honom för Dr Phil, var jävligt färsk när det kom till det vita guldet och blev varse om hur det är att resa med REDAKTIONEN. Efter 4 dagars total psykos i en smutsig kvart någonstans i Europa var det dags att borsta upp laddet och kamma mustascherna för nu var det matchdag!

Ett glatt och påtänt gäng beger sig mot tågstationen för att ta tåget till orten där matchen ska spelas. En resa på ca 2 timmar med tåg inkluderat ett tågbyte.
Dr Phil hoppar på tåget lätt påtänd och packad tillsammans med grabbarna och börjar resan med en välbehövlig vila.
Innan han somnar uppfattar han ändå att detta är ett modernt tåg med restaurangvagn, sköna stolar och framför allt toaletter.
Dr Phil slaggar hela jävla tågresan och blir väckt av sina reskamrater när det är dags för tågbyte. Fortfarande påtänd och halvpackad stegar han av tåget för att hoppa på, vad han tror är ett likadant tåg, som ska ta gänget till slut destinationen. Väl inne på det nya tåget ser sig Dr Phil om efter en WC för att kunna pissa men även för att tömma tarmen på diverse substanser och preparat.
Döm av Dr Phil förvåning när han inser att detta är ett jävla pendeltåg som skall ta grabbarna 42 stationer till rätt stad! Tåget rullar på och Dr Phil räknar panikartat antalet stationer som är kvar på resan. När det återstår ca 25-30 stationer kan Dr Phil inte hålla emot längre. Han kastar sig av tåget, på en station som får Bålsta att verka som en världsmetropol. Med sig har han en Metro och en full tarm. Dr Phil tittar sig runtomkring för att hitta ett stationshus med en WC, men det enda han ser är en lång perrong med Sydeuropeisk landsbygd runtomkring sig. Nöden har ingen lag heter det.

Sagt och gjort halade Dr Phil ner brallorna och satte sig på huk för att skita på stationen, innan tåget hade rullat iväg. Färdig med sina behov och med trycksvärta mellan skinkorna försökte Dr Phil navigera sig fram i tidtabellen för att se när nästa tåg skulle komma. Denna tidtabell var på ett språk som Dr Phil inte behärskar, inte ens i sina sinnes fulla bruk. Så det blev till att sitta snällt helt ensam på en bänk. Utan borst, och utan bärs i gassande solsken i 1,5 timme tillsammans med sin skithög på perrongen.


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: