kritaen5a


Lucka 5
December 5, 2016, 10:22
Filed under: Uncategorized

Succén rullar på. Ett sjukt under att REDAKTIONEN uppdaterar denna tunga jävla fittmåndag som Ni andra kallar December 5. Helgen har varit stentuff. Speciellt för vår heltidsanställde korrläsare/kommunikatör uppenbarligen.

Nåväl. Idag låter vi en representant för en marginaliserad och sällan förekommande röst i den digitala etern komma till tals. Den sexturistande gubbkuksslusken anno Sydostasiens mytiska tidevarv.

Tidigt 80-tal. Touch down on Kai Tak Airport. Checkar in på en vedervärdig dorm i Chung King mansions. Ut i vimlet och direkt mot 1A Lock Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hongkong.

redlips

Den sista överlevande bordellen i  med tillstånd att bedriva verksamhet i den tidigare brittiska kronkolonin.
Köpetöserna ingick i det tillståndet för verksamheten och hade alla hunnit uppnå en aktningsvärd ålder.
Några nyanställningar tilläts inte utan det gällde för de överlevande från svunna tiders glans att gno på.
I tjänst denna kväll när undertecknad, med nyfunnen vän, gör entré i lokalen är Ms Ying och Josephine.
Båda lite till åren komna, lätt stötta av tidens tand och yrkesvalets avigsidor. Men fullblodsproffs.

Förvånansvärt tomt i lokalen och billig bärs. Snart nog var vi i sällskap med Ms Ying och Josephine som var konversanta och förvånansvärt rakt på sak. Eller inte..
Efter ett enormt givande samtal och några bärs senare var det dags för toabesök. Josephine följde med och för priset av ett par inhemska bärs bjöds det på det bästa blåsjobb undertecknad någonsin upplevt. Träning ger uppenbarligen färdighet.

Med denna pärla till lokalitet avklarad var det efter lite irrfärder dags för en annan mytomspunnen plats. A. Santos Street, Angeles City, Philippines. Det tåls att påpeka att detta var innan internets tidevarv. Rekommendationer och skrönor visade sig många vara falska och påhittade. Det gällde att sovra i allsköns storys som byttes på billiga och skitiga barer i undervegetationen av mänskligheten. Ibland gick man bom. Det ingick i planerna och gjorde jakten på den mest depraverade upplevelsen än mer utmanande.

Men en stad och en gata nämndes lite för ofta för att inte vara trovärdig info. A. Santos Street eller i folkmun Blow road.

blow-rd

(Några bilder som ger A. Santos Street från tidigt 80-tal riktig rättvisa tycks inte gå att uppbringa med enklare Google-sök. Men undertecknad lovar att om det ser aningen ruffigt ut i dag så var det värre förr..)

Vad som gjorde infon än mer trovärdig var att Angeles City hade den enorma amerikanska Clark Air Base i direkt närhet. Och där det finns jänkare finns det depravation.

Angeles City anno mid 1980….
Nåväl, med två tappra medföljande och rejält med Andy Player Special Whiskey innanför västen och som after shave hittar vi in på Oral Annie. Ett ställe som några dubiösa jänkare speciellt rekommenderat med visst skratt i mjugg.
Men detta var precis vad som eftersöktes. En inte speciellt inbjudande lokal med få försök till trevnad eller ambitioner att locka in söndagsflanerande barnfamiljer.
Till en början infann sig viss förvåning över möblemanget. Höga och breda bord med pallar som inte var direkt lämpade för överkonsumtion av alkohol då fallrisk fick anses förekomma.
Tre San Miguel och knappt hade vi hunnit sätta oss tillrätta innan det började hända saker under bordet.
Samtliga i sällskapet skickar ner en bunt Peso under bordet och servicen drar igång.
Ett, på det stora taget, rätt ansträngt samtal till en början. Även dessa köpetöser var några av kontinentens mest erfarna i branschen och resultatet, trots vissa initiala bekymmer kring omständigheterna, var snart nog tre väldigt rödkindade och lättade manspersoner.

Två att de mest mytomspunna resmålen i den delen av världen avklarade, upplevda och för evigt ingraverade i minnet.

Nu vet undertecknad att denna anekdot säkerligen kan toppas av dagens sexturister med råge. Men det är andra tider idag. Undertecknad var en pionjär i en tuff värld. En sexturismens Indiana Jones på jakten efter den heliga graalen. Numer flyger Ni in, tar Air con-Taxi, bor flott, unnar er finaste substanser och låter Er depraveras i etablissemang som får höga betyg på Sexturismens Trip Advisor. Inte vad REDAKTIONEN skulle kalla Fett Äkta.


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: