kritaen5a


Den i år ännu fittigare Lucka 9
December 9, 2016, 15:15
Filed under: Uncategorized

Så har det blivit dags för luckan som kommit att utmärka sig som den fittigaste (nej inte futtigaste ditt satans autocorrect) luckan av dem alla, nämligen lucka 9

Dagens anekdot är hämtat från fotbolls-VM  i Tyskland år 2006.

Ett gäng glada grabbar i åldrarna 18-20 hade get sig av med siktet inställd på staden Köln för att se på matchen mellan Sverige och England. Precis som man kan tro så var det mycket fokus på alkohol, droger och att försöka hitta engelsmän att slå på truten. Men det är en helt annan historia! Idag kommer vi istället att fokusera på ett samlag mellan en medlem ur REDAKTIONEN och en man i en sexbutik.

De glada grabbarna spenderade 3-4 dagar i diverse olika tyska städer genom att kröka och svina runt. En populär lek var att köpa tårgas nere hos “den tyska pedofilen på hörnan” för att sedan tömma burkarna i varandras hotellrum, helst när någon hade damsällskap.

Dagen före match spatserade gruppen längst en central gata i Düsseldorf när de fick se en butik/biograf med namnet seXum. (SeXumbutikerna ligger lite varstans i tyskland och påminner om de klassiska butikerna US Video och Blue Vision här i Stockholm) En av grabbarna som var full av brunst såg detta som ett ypperligt tillfälle att få spendera lite tid i ett klassiskt runkbås. Brunsten smittade snabbt av sig på två av de övriga grabbarna som även de intog varsin liten hytt för att dra en klassisk runk.

De övriga grabbarna som inte kände behovet just där och då tog istället en tur inne i butiken för att kika på utbudet av filmer och andra sjuka grejer som man bara hittar i en tysk sexbutik.

Någonstans mellan bajs- och våldsporren hörde killarna hur expediten börjar skrika på någon.” I have told you to stay out of here!” Denne någon gick motvilligt ur butiken och genom det vidriga draperiet som separerade butiken och de bakomliggande runkbåsen. Killarna kände så klart att de ville följa efter och se vem denne figur var.

Figuren visade sig vara någon form av blandning mellan jobba the hut och knullmamman.

Hon/han sken upp som en sol när hon såg de unga grabbarna och började med hetsig ton berätta att hon/han var bäst i hela Düsseldorf på avsugningar, som en slags bevis på detta släpade hon med killarna till ett av båsen och pekade på videoskärmen där någon hade sprutat en rejäl dos säd. Hon/han var tydlig med att detta var hans/hennes verk genom att säga ” that was me, I sucked a belgium guy”

Han/hon kände ändå inte att den stora belgiska pölen var nog bevis utan började tjata om att få demonstrera hur duktig hon/han var. Efter mycket om och men så beslutade grabbarna att det egentligen inte fanns någon anledning att tacka nej till ett sådant kanonerbjudande. Vissa försiktighetsåtgärder togs dock och man valde att använda kondom för att slippa få HIV, Downs syndrom eller andra kromosomförändringar.

Sagt och gjort så klev grabbarna och det kukhungriga vidundret in i ett av båsen där han/hon frenetiskt sög av den ena grabben tills att han fyllde viduntrets törstande gap med sin svenska säd. Tömd på säd kände grabben nu mest äckel, skam och självförakt och gick därför hastigt ut från båset (utan tacka vidundret för ett väl genomfört blåsjobb).

Kvar var nu bara en ensam pojke från Sverige tillsammans med vidundret och han/hennes omåttliga kukbegär. Pojken kände att han inte riktigt vågade titta ner så han lutade huvudet bakåt och blickade upp i taket. Ett misstag han sent skulle glömma. Vidundret gjorde en snabb piruett och körde helt enkelt in killens kuk i röven på sig själv. Efter ca 30 sekunders juckande så steg en stank som skulle få Jägarns pissoar att framstå som en sommaräng. Den arma pojken greps av panik och flydde ut ur båset med brallorna nere vid anklarna. Men halvvägs ut så greppade vidundret tag pojken i ett försök att slita in honom igen. Allt detta framför de andra kamraterna som nu hade kommit ut ur sina respektive bås.Efter att ha kämpat med livet som insats lyckades grabben till slut slita sig loss och kastade sig ut gatan där han satte sig ner på huk och kaskadspydde över trottoaren. Vidundret i båset snyggade till sig och gick ut på gatan för en bensträckare. Efter att ha rättat till sina kläder återvände han/hon in mot butiken och strax innan dörren slog igen vände sig han/hon sig om och sa “your friend fucked my ass very nice”

Än idag vet ingen av grabbarna om denna person var en han eller hon.

 

 

 

 

 


2 Comments so far
Leave a comment

Så jävla bra!!

Comment by Anonymous

Vad i helvete läste jag nyss?

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: