kritaen5a


Lucka 11
December 11, 2016, 22:12
Filed under: Uncategorized

Dagens något sena anekdot handlar om en händelse REDAKTIONEN var med om för ganska länge sen. 

Vi befann oss i Liverpool och skulle ta båten över till Amerika. Eftersom vi på den tiden var luspanka hade vi inte råd att köpa en biljett, men vi lyckades vinna biljetter genom ett kortspel på en pub nära hamnen. Med biljetterna i handen rusade vi till den enorma båten som skulle ta oss över Atlanten till Amerika. Vi lyckas med nöd och näppe komma på och springer omgående upp på däck och vinkar hej då till alla människor i hamnen. Äntligen var vi på väg!

Efter en stund ute till havs får en i REDAKTIONEN syn på en fett snygg brud. Tyvärr är hon en societetsdam och han en enkel knegare så vi andra avfärdar hans chanser. Men han ger sig inte så lätt och lyckas på nåt vänster snacka upp henne. Det visar sig att hon är förlovad med ett riktigt äckel som också befinner sig på båten, något som gjort henne uttråkad och lite olycklig. Vår kamrat snackar in sig i damens sällskap och blir erbjuden att käka middag med dom senare på kvällen. Dom hjälper honom att svida om till frack vilket man tydligen måste ha på sig. Middagen gick galant, om än lite trist. För att visa damen hur man festar på riktigt bjuder han med henne ner till under däck där vi andra redan var på trycket och festade på rejält med resten av knegarna. Det dricks bärs, dansas och skålas! Medan resten av REDAKTIONEN går in på muggen och drar ladd dansar han vidare med damen som ställer sig på bordet och skankar loss. När vi andra till slut kommer ut från muggen har han och damen redan dragit, så vi andra misstänker att han snart kommer få doppa. De glider upp till hennes hytt men istället för att pippa ber hon honom att rita av henne när hon ligger på en soffa endast iförd ett dyrt jävla smycke. Lite kinky ändå.. När de är klara springer de ner till garaget på båten där bilarna står. De lyckas bryta sig in i en bil och nu får vår broder äntligen stoppa in den. De knullar så rutorna immar igen, vid ett tillfälle drar hon handen ner för en av de igenimmade rutorna. Vi kan tänka oss att det såg rätt snyggt ut!

När de pippat färdigt glider de upp på däck för lite frisk luft. Kort därefter blir det tvärknas! Båten kör in i ett jävla isberg som slår upp ett stort jävla hål i skrovet. Vatten börjar snabbt läcka in och folk får panik. Vår broder och damen springer in och försöker få tag på oss andra, men förgäves för vi hade redan gittat. Man fyller snabbt livbåtarna med folk men det är alldeles för mycket folk och för få livbåtar. Båten sjunker i ett rasande jävla tempo. Vår broder och damen kommer tyvärr inte på någon av livbåtarna och måste nu försöka att inte dras med båten ner till havets botten. Eftersom han är en smart jävel lyckas han på nåt sätt förhindra att detta sker och när båten väl sjunkit så klarar de sig från att dras med ner. Istället simmar de i vattnet, men vattnet är iskallt och det är svårt att simma. De hittar nån from av dörr som flyter på vattenytan och damen hoppar upp på den medan han klamrar sig fast på sidan. Nu har de bara varandra. 

En lång väntan på livbåtar som plockar upp överlevande från havet väntar nu. Tyvärr blir väntan för lång och vår broder fryser ihjäl i det iskalla vattnet. Damen klarar dock sig och blir upplockad av en livbåt och kommer till slut till Amerika. 

Rätt sorglig historia detta. Vi saknar vår broder varje dag, REDAKTIONENS bortgångna medlem. Vila i frid broder! ❤


4 Comments so far
Leave a comment

vänta va

Comment by Anonymous

Vad?

Comment by kritaen5a

En betydligt bättre story än Titanic!

Comment by Anonym

Vilka illusioner hade inte han? Jag vill inte skända hans minne, men var det inte mer än ett tillfälligt dopp borde ni hjälpt honom att inte fastna i det där hålet! Här tydliggörs det oäkta i situationen: https://www.youtube.com/watch?v=9DocwBZyESU

Med räds inte! Var det verkligen amorspil som penetrerade er kamrats (förväntade) tjocka hud, och att det verkligen var hålet som fast på honom (och inte tvärtom) så kan han väcka henne (och sig själv) från den förgätna och falska tillvaron. Här är ett roligt exempel på de: https://www.youtube.com/watch?v=Rs_yvBAYyp4

Comment by Er ödmjukaste beundrare
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: