kritaen5a


Lucka 14
December 14, 2016, 21:12
Filed under: Uncategorized

Ojojoj, vilken hektisk helg skrattade han. REDAKTIONEN hade gått rakt i fällan. Den alltid så vidriga “gå till kaffemaskinen samtidigt som kontorets torraste och tråkigaste jävel gått dit-fällan”. Under dagens lucka gömmer sig alltså en anekdot ifrån en av REDAKTIONENS tråkigaste kollegor.

Helgen började med att Simon som han heter heter hämtade ungarna på dagis och fick de sedvanliga fredagsteckningarna i present. Simon klädde på sina små illbattingar och gick därefter mot ICA för att inhandla det de i familjen kallar för fredagsmys. Fredagsmyset bestod som vanligt av tacos, chips med dip, en Festis var åt barnen och en kaka med mörk choklad åt frun Pernilla.

Fredagen var fantastisk, de åt och hade det mysigt. Det var dock lite väl nervöst när det var dags för utröstning i Idol. Trots att Simon ringde 3 gånger så åkte Liam ut. Kvällen fick efter det ett tråkigt slut när lilla Violetta ramlade ner från soffan och slog knät. Simon förstod genast att Pernilla skulle vara för tagen av detta för att orka med att ha sex i missionären som de annars hade på fredagar.

Lördag morgon och klockan ringer 06.30. Lille William skulle på handbollsmatch ute i Åkersberga. Pernilla kunde lätt få huvudvärk om hon gick upp för tidigt så i vanlig ordning var det Simon som skötte de tidiga mornarna.

I Åkersberga var det skratt och stoj så när som på den där lite argare pappan som sa att ” konstigt att de är så glada, de förlorade ju med 18-4″ trots att alla vet att det är förbjudet att räkna poäng.

Efter att William gråtit en skvätt för att hans vän Sebastian skulle på ett annat kalas än honom själv var det dags att bege sig för att plocka upp Violetta och åka till vännen axels 9-års kalas.

Pernilla skulle fika med tjejerna och kunde därför inte följa med på kalaset som vanligt.

Simon kände sig inte bekväm med att lämna sina älskade små barn ensamma på kalaset så han stannade gärna kvar. Han brukade ändå tycka det var väldigt trevligt att diskutera bolån och semesterminnen från Kreta med de andra föräldrarna.

Klockan hade blivit 16 och det var dags att åka hem. Med två barn skyhöga på socker körde Simon sin Volvo V70 i 49 kilometer i timmen hela vägen hem. Varken mer eller mindre. Var det något han ogillade så var det folk som inte kunde hålla hastigheten.

Väl hemma så fick han vända i dörren för att gå ner till ICA och inhandla middag då Pernillas fika tyvärr dragit ut på tiden.

Simon lagade spaghetti och köttfärssås utan lök eftersom han visste att det kunde bli ett väldans liv om det fanns lök i maten. Kvällen spenderades sedan framför filmen Det regnar köttbullar. Simon hade förvisso sett den uppemot 30 gånger men barnen gillade den ju så mycket.

Efter att barnen lagt sig så Plockade Simon fram en Norrlands guld 3.5% ur kylen och slog sig ner framför Beck som han betalat 59 kr på Viaplay för att se. Han visste såklart att TV4 skulle visa Beck på söndagen men han kände att han kunde unna sig detta.

Söndag morgon vaknade ingen i familjen då de “tyvärr” hade läckt gas som senare ledde till att det började brinna och alla i familjen dog.

Det sista hittade REDAKTIONEN på eftersom vi vid det laget var så satans uttråkade att en pistolmynning i munnen hade varit ett bättre alternativ än att lyssna klart på Simons keffa berättelse.

 

Låt detta bli en läxa för våra yngre läsare, Går ni hem och gör läxor på helgerna istället för att gå ut och boffa tändargas och fingerpulla Julia i 9C så kan ni rätt vad det är sluta som Simon.

 

 

 

 


2 Comments so far
Leave a comment

Den där historien påminner om Before (Sundet, Sunrise, Midnight) trilogin som går på tv nu. Det där oavbrutna gapandet med käkarna om en så fruktansvärt tråkig historia.

Hur kan de nånsin tro att man bryr sig? För de e väl därför de berättar historien, för de tror att den som lyssnar tycker de e intressant (även om de tror att intresset från åhöraren e ett intresse av att hata historien och historieberättare – vilket hönshjärnorns förmodligen inte gör)?

Fan ge lite handling! Nått skit som görs, nån misär man tar sig ur eller kanske några obegränsade och ohämmade utbrott av njutning. Försök och väck nått begär eller slösa inte på värdefull luft!

Sitter bara och önskar att de (i den här skitfilmen) försöker göra nått speciellt av sin resa och går på nån svartklubb i nått gammal semiaktivt slakteri. Väl där inser de att inget löjligt event där de inte behöver släppa på kontrollen (vilket egentligen är att skita i förväntningarna (och låta vad som helst hända) eller kriga för dem och gör de man tänkt sig oavsett om de visar sig vara var man tänkt sot). Detta får dem att känna att de aldrig stått för något, att de inte vågar va det de är (och därmed säger fuck off till de som inte gillar det de är). Så de visar lite medmänsklighet till alla vi ynkliga hysteriker som inte kan lämna en film innan man sett klart den. Och som från en blixt från klar himmel så slår de på en gammal köttkvarn, avsedd för att mala ner 500kg grisar, och hoppar ner den och bjuder alla psykadeliker på ett helt naturligt (för stunden) köttregn.

Comment by Andrew Fresh

Vokabulären hos redaktionen tyder på akademiska studier, eller är det syran som öppnat er skriftliga förmåga? hursomhelst, glad näsa på e!

Comment by Johan Näsa
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: