kritaen5a


Lucka 15
December 15, 2016, 22:27
Filed under: Uncategorized

Ännu en lucka precis innan läggdags. Den här gången är det dock ingen anekdot. Något som REDAKTIONEN länge trodde. Istället skulle det visa sig att REDAKTIONEN inte gjort grundlig faktakoll.

Nåja, vi tar det från början. På den alltid så hårt trafikerade motorvägen mellan Manchester och Huddersfield (M62) delar sig plötsligen motorvägen. Mellan öst och västgående trafik ligger en charmig farm.
Som anekdoten cum vandringssägen gick så hade bonden vägrat att flytta trots löften om hiskeliga summor pengar. Istället så fick det engelska vägverket helt sonika splitta motorvägen och dra de olika förfälten på var sin sida av farmen. Samt bygga tunnel åt bondens får och traktorer för lika stora summor.

En riktigt skön anekdot att dra för sina polare. När så en härlig dag för inte allför länge sedan då 2 av REDAKTINONENS medlemmar var i MCR för lite rest och rekruering satt de såta tu och planerade en fett äkta dagsutflykt till Huddersfield. Vroom, vroom sa vårt för dagen hyrda vrålåk. Första anhalt var den bistra Saddleworth Moor som för evigt är förknippad med barnamördarna Myra Hindley & Ian Brady. Vi stannade inte så länge.
Det var något med den friska luften och att förnimma sig textraden “Oh Manchester, so much to answer for”  som fick oss att känna att det var dags att fortsätta dagen.

Nästa anhalt på vägen blev Scammonden Bridge utanför Huddersfield. Notorisk plats för dogging där några blekfeta men ack så brittiska kvinnor servade alla som ville ha service. Kön var lång men när ryktet gick att REDAKTIONEN var på plats fick vi givetvis går före. Skabbigt, solkigt, smutsigt och i botten av mänsklighetens undervegetation.
Men. Givetvis måste det göras. Det hördes mer än ett “uckin’ ‘ell” när REDAKTIONEN halade fram de enorma pjäserna och visade hur det skall kopuleras.
Några snabba pints på det ystra äventyret i en lokal Battlecruiser han det bli också innan det var dags för dagstrippens pièce de résistance. Stott Hall Farm. Tala om dynamik. Den ene REDAKTIONSMEDLEMMEN berättade anekdoten som senare skulle visa sig vara vandringssägnen.
Stor munterhet och en bra dag på vift innan det var dags att återvända till MCR för sedvanligt nattliv.

Så kom då chocken en dag. Anekdoten var inte sann. En anekdot måste ha ett visst mått av sanning i sig. Vissa överdrifter. Visst. Men hittepå…

Nåväl. Nu är det dags för film Era efterblivna jävlar. Visserligen utan text så det flyger väl över huvudet på 99% av Er. Det är bara 3:32 minuter av Ert värdelösa liv. De bästa 3:32 Ni kommer få uppleva skall tillläggas.

Håll till godo!


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: