kritaen5a


Lucka 16
December 17, 2016, 03:22
Filed under: Uncategorized

Dagens lucka kommer att handla om vad som kan hända om man tror att man är ball med ett tillhygge.

REDAKTIONEN var ute på lokal och roade sig. Under kvällens har REDAKTIONEN uppmärksammat att en ful horunge har suttit och stirrat mot det bord som REDAKTIONEN sitter vid.

Undertecknad låter det hela bero och fortsätter med att roa sig och bestämmer sig för att inte vidta några åtgärder mot den stirrande horungen. Efter en stund så känner undertecknad att det är dags att gå på toaletten och ställer sig därför upp.
I samma stund som undertecknad ställer sig upp så gör den stirrande horungen detsamma. Jag går mot toaletten och är därför tvungen att passera den stirrande horungen. Precis när jag går förbi den stirrande horungen så väser han “Vad fan vill du?” och drar upp en kniv. Det den stirrande horungen hade missat var dock att en vän till REDAKTIONEN stod precis i närheten och uppfattade vad som var i görningen. Den gode vännen lyfter upp en barstol (modell tung i gjutjärn) och skickar den rakt i den stirrande horungens ansikte. Den stirrande horungen faller ner medvetslös till marken och får där mota ett par välförtjänta spottloskor innan han lyfts ut från lokalen av dörrvakten.


2 Comments so far
Leave a comment

Haha, bra där. Men lite väl mycket glorifierande här. Alla som varit i slagsmål torskar då och då. Någon gång måste det ju hänt REDAKTIONEN?

Comment by Jan Te

NEJ!

Comment by kritaen5a
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: