kritaen5a


Lucka 18 (sen på grund av det skenande missbruket)
December 19, 2016, 22:02
Filed under: Uncategorized

Lucka 18 kommer likt lucka 16 ta er in i våldets fantastiska värld.

Anekdoten utspelar sig i Stockholm efter en blöt kväll där REDAKTIONEN skulle trycka i sig en kebab innan vi skulle dra vidare till en efterfest. Denna händelse har senare kommit att benämnas som det stora kebabslaget på Söder.

REDAKTIONEN hade precis slagit sig ner för att börja äta är när en dyngrak liten Thaibrud kommer in i lokalen. Hon skriker, gormar och stör de andra gästerna. Thaibruden gastande blir alltmer påfrestande och tillslut så tröttnar REDAKTIONEN och ber vänligt men bestämt Thaibruden att sätta sig ner och dra igen kakhålet. Tillrättavisningen faller dock inte i god jord och det lilla yrvädret gör plötsligt ett utfall mot REDAKTIONENS bord och välter samtidigt  ut REDAKTIONENS kebab.

Den förlorade kebaben får REDAKTIONEN att tända till på alla cylindrar och Thaibruden skälls ut efter noter, vilket får en viss lugnande effekt. Men plötsligt kommer ett gäng killar in i lokalen. Det visar sig vara bekanta med Thaibruden och attackerar omgående REDAKTIONENS bord. REDAKTIONEN besvarar attacken och ett rejält handgemäng utbryter.

Efter en stunds vevande och några kliv åt fel håll har REDAKTIONEN hamnat i en trängd position och är plötsligt inringad av tre snubbar med mord i blicken. REDAKTIONEN agerar snabbt och greppar tag i första bästa tillhygge vilket visar sig vara en kebabtallrik, vilken REDAKTIONEN med all kraft drämmer i huvudet på en första angriparen. Smällen får angriparen att förlora medvetandet och denne faller till marken som en fura. Genast försöker en ny angripare gå till attack, men även han får smaka på kebabtallrikens vrede och faller medvetslös till marken över sin redan stupade kamrat.

Den tredje angriparen har nu förstått spelets regler och plockar själv upp en kebabtallrik som han drämmer i huvudet på REDAKTIONEN.  Slaget resulterar dock bara i en halvträff och REDAKTIONEN lyckas hålla sig på benen (men får likväl ett rejält jack som senare behövdes syn med ett gäng stygn). Angriparen ser med både förvånad och imponerad blick på REDAKTIONEN och och väljer därefter att lämna lokalen springandes med sin vimmelkantiga vänner.

Och vad har vi då lärt oss av denna anekdot? Jo, två saker.

  1. Ge fan i REDAKTIONENS kebab.
  2. Träng aldrig in en järv i ett hörn.
  3. Med en tung kebabtallrik och en bra sving kan man slå hela världen med häpnad.

Vad som hände med Thaibruden är oklart. Kanske står hon fortfarande och välter ut kebabtallrikar på nätterna, eller så har hennes saga fått en något mer happy ending.


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: