kritaen5a


Lucka 23
December 24, 2016, 10:54
Filed under: Uncategorized

Herrejävlar vilket satans sjå att dra den här jävla Julkalendern förbi målsnöret.
Nå, det får bli bonusmaterial från den gamla goda tiden.

Ode to Volleybollbruden.

REDAKTIONEN vill med denna lucka skicka en extra julhälsning, inte bara till Volleybollbruden, utan alla Ni kåta kvinnor som Gud inte var så generös emot. Ni som får ta kvart i 3-raggen bland de män som fan inte borde få knulla alls. Men Volleybollbruden hittade guld. I denne REDAKTIONSmedlems ungdom var dyngfyllan ofta ett faktum.
Så även denna kväll. Förmodligen på Göta Källare eller Engelen. Väl kända köttmarknader.

Det finns bara fragmentariska minnen kvar från denna amorösa natt. Jag hamnar i en lägenhet i Skanstullstrakten. Trevligt inrett och snart är det full fart i sänghalmen. Ett ragg är alltid ett ragg. Och det finns ju en standard att sätta så som i allt REDAKTIONEN gör blir det en 100%-ig insats. Med allt vad det innebär.

I takt med att sommarnatten börjar ljusna och fåglarna kvittra på allvar så börjar det klarna för mig att det ser ut som att jag fått Lisa De Leeuw i säng.

lisade

Triggad och lite starstrucked (bespara oss apropåerna) blir det lite extra hett kommande timme.
Men den fysiska aktiviteten bränner alkoholen som det verkar. Det är inte Lisa. Hon snackar inte ens engelska.
Fråga om namn gör man inte. Även om det primära med råge får anses avklarat.

Nu börjar det gå upp för mig att detta är inget vanligt hemsläp…
Rikligt rödhårig överallt, likblek, helkroppsfräkning, valkigt överviktig med gropar i låren och en mycket speciell odör. Flyktinstinkten gör sig med ens påmind. Plötsligt skärps alla sinnen.

Abort mission kommer från ledningscentralen och ursäkter börjar formuleras och hasplas fram, baksmällan kommer annalkandes som ett Inter Cuity tåg i full pelt. Snabb koll i spegeln. Röd i nyllet. Järnsmaken i munnen får sin förklaring. Det här håller på att utvecklas till något helt annat än euforin över att ha fått med sig en amerikansk porrstjärna hem.

Något om att ringa hörs innan Volleybollbruden (som hon alltid kommer att kallas i legenden) säger att det var den bästa natt hon upplevt. Hon är säkert 15 år upp på mig och trots lovorden är det svårt att ta till sig.
Men som den trooper och gentleman man var blir det en av nöden ihoptotad lögn om att den var hon som fick REDAKTIONEN att go all night.

Då kommer det lika klassiska som odödliga svaret:
Jag har fått min fina kropp tack vare Volleybollen….”

Det blir för mycket. Ut i trapphuset och kaskadspyr. Grannarna tittar ut och ser en rätt trasig kille som med kläder i olag och ett ansiktet täckt i en kaka av koagulerat blod, stå och spy. Det stänger sin dörr igen. Dags att dra. Och det snabbt. MEN även om åren har gått så finns det fortfarande en förnimmelse kvar av Volleybollbrudens intimdoft kvar. Den gick inte att fly ifrån. Den framtvingar ofelaktigt samma reflex varje gång.

OM du numer, väldigt gamla, Volleybollbrud läser här och känner igen dig. Hör av dig. Många som hört storyn genom åren vill komma i kontakt med dig.

Du Volleybollbrudens tränare, för jag vet att du säkert läser, du kunde fan kört mer fys. Dagens Volleybollbrudar ser fan inget ut som gårdagens…


3 Comments so far
Leave a comment

Jag vet vem hon är! Min fd svärmor Anette.

Comment by Bönan

Kul, hälsa så gott!

Comment by kritaen5a

Mensblod koagulerar inte.

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: