kritaen5a


Isaiah 34:8
February 8, 2017, 10:39
Filed under: Uncategorized

Efter att ha tvingats genomlida det lika givna som ofrånkomliga under “Silly Season” har blogghelvetet helt enkelt tagit en välbehövlig gubbvila på sofflocket.
Precis allt REDAKTIONEN såg komma har nu förverkligats. Vi behöver inte ens säga: -Vad var det vi sa?

Det behövs inga hemliga bandinspelningar från möten, några visselblåsare eller ens fett äkta källor (även om vi faktiskt har några) för att dra slutsatser.
Det räcker med att kunna spå i kaffesump, grundkunskap i räknestickans funktioner och basal människokännedom.
Vilka vinnarna är efter, 2016’s Ex-on-the-beach-edited-highlights-Bajenspecial-intriger, är uppenbart.
I stora organisationer/företag/klubbar är det oftast ett fåtal som aktivt driver agendor.
Några få gör det för organisationens och medlemmarnas bästa. Betydligt vanligare är dock att det görs i egenintresse.

När man sedan ser utfallet i form av “vinnare” och “förlorare” förstår man i efterhand exakt vad man har beskådat och kanske inte alltid direkt begripit. Sen är det löjligt enkelt att få ihop pusslet med hjälp av de bitar man plockat upp längst vägen. Om man ids bry sig vill säga. Vilket få verkar göra. Föga överraskande bör tillläggas.

I detta fall ser det ut sisåhär:

– Exhibit A. Vi har en lagkapten, med nytt kontrakt på fickan, som redan nu snackat ihop sig med tränaren och förkunnar med myndig stämma att han minsann SKA spela centralt. På kanterna kan ungdomarna med spring i benen hålla till. Klassisk taktik. Han slår även straffarna framgent. 

– Exhibit B. Precis som Nanne fick Carlos Banda i knäet får “Danskjäveln” Carlos Banda 2.0 (Billborn, era genskadade mårdhundar oförmögna till egna slutsatser) i sitt knä.
Carlos Banda 3.0 däremot blev utan gottepåse och började storgråta och ville inte vara kvar på kalaset.

– Exhibit C. Plötsligen försvinner stomme, muskler, mål och mentalitet (av olika skäl) ur truppen för att ge plats åt våra enastående fantastiska talanger.
Kvaliteten på de små Krabaterna av garn i skokartongen märkt “hemmafostrade spelare” är nu så undermålig att högst 3 (Hamad inräknad) har i en start-11a att göra.

– Exhibit D. Ståplats långsida skall bort och “Danskjäveln” kommer säkerligen vara försiktig i sina kommentarer kring bengaler.

– Exhibit E. Stefan Batan får nytt kontrakt…… Värt att notera att han enligt 2015 års deklaration hade en inkomst på 841 692:-
Vanligtvis skär man bort spelare som inte anses i närheten av Start-11:an när chansen ges och ersätter dem med bättre än vad som finns i befintlig Start-11a…..

– Exhibit F. Claes Hellgrens raka rygg ut genom grinden på Årsta för sista gången en sann befrielse för latmaskarna.

– Exhibit G. Det livsvitala i vikten av att alla inom verksamheten lovordar nummer 12. För samstämmiga rapporter visar att 99,47% av samtliga Bajare (oavsett kön, ålder, ursprung och läggning) lika spontant som ohejdat ejakulerar/fontänorgasmar sig alldeles översöliga i byxan precis varje gång stämningen på Nya Söderstadion förs på tal. 

Ju färre bitar desto enklare pussel. Ni kan klara av det om Ni bara lägger manken till… (Korrläsarens notis! Nej, det klarar de för fan inte. Enligt våra senaste siffror är 99,47% av dem helt efterblivna och inget, absolut inget, tyder på en chans om ens en smärre justering till det bättre. SKÄRPNING, för helvete!) 

Med dessa rudimentära fakta i kombo med hur viktigt och brådskande det var att kicka iväg Nanne, till en kostnad av 3 tränarlöner (Nannes lön 2017, “Danskjävelns” lön 2017 samt cash till Sönderjyske), finns givetvis bara en slutsats. Precis samma som förmedlats från officiellt håll. Nanne hade kommit så långt man ansåg han var förmögen att ta Hammarby IF och nu jävlar växlar vi upp.

Således kräver REDAKTIONEN en placering topp-6 2017!

Kastar man tålamod och långsiktighet överbord är det givetvis för att man vill ha resultat direkt. Där är vi nu!

REDAKTIONEN vill vara 100% tydliga med att det INTE faller på “Danskjäveln” bord. Ety han har ingen del i det smutsiga spel som ledde till hans anställning.
Om han så ställer upp med F-08 lag grön i seriepremiären ligger REDAKTIONENS fokus ändå på de individer som drivit fram dagens situation.
Från vek styrelse och VD ner till Eventsupporterled. Allt får konsekvenser här i världen.
Har man fått som man vill så är det inte mer än rätt att man levererar vad man lovat. Bara krav, surmulenhet och tydliga mål försvann skulle det ju bli så mycket bättre.
Alla skulle bli glada och som alla vet så vinner glada fotbollsspelare. Alltid.

2017. Tyvärr året då Öppna Fotbollsverksamheten Färgglada Fotbollsskon på Årsta återigen slog upp dörrarna.

Det kanske då är på sin plats att återigen förtydliga REDAKTIONENS ställning visavi Nanne. Det har kallas Nannevurmande etc. i lågbegåvade sammanhang och resonemang.
Redan med Gregg som tränare var REDAKTIONEN tydliga med att de stora problemen inte låg med huvudtränaren utan på en rad andra håll.
När Gregg försvann visade det sig ganska snabbt att han var en kompetent tränare bara han fick en funktionell skara fotbollsspelare att jobba med.
Nanne, i REDAKTIONENS ögon och i detta resonemang, är bara en symbol/metafor och inte en individ för samma fenomen.
En symbol för starkt och tydligt ledarskap. Precis vad Hammarby IF behöver men tyvärr vad för många inte vill ha.

Nanne, precis som Gregg (som hade erfarenheter från tysk fotboll), ville spela “Klopp-inspirerad”-fotboll. Huruvida den är framtidens fotboll eller ej är givetvis fritt för diskussion.
Men för att spela den sortens fotboll (Klopp’s Liverpool är det lag som springer mest i PL) måste man träna hårt.
Hellgren konstaterade tillslut att viljan att träna hårdare än motståndarna saknas och insåg att han sett tillräckligt. Packade ihop sina pinaler och gick sin väg.
REDAKTIONEN tackar Claes för ett ärligt försök.
Det absolut enklaste sättet att kompensera diverse brister är ju att träna hårdare än motståndaren. Oavsett sysselsättning.
Återigen, huruvida det är rätt eller ej, är irrelevant. Det är ledaren (Nanne/Gregg/Hellgren/random) som stakar ut vägen. Spelarna är anställda för att göra som de blir tillsagda.
Men det funkar inte så i Hammarby dessvärre. Helt klart är att det var både viktigare och roligare att vinna förr. Facedown-generationen har andra prioriteter.

Så länge den insikten saknas i större utbredning kommer vi få stå ut med en verksamhet som famlar runt planlöst och mest påminner om en blind tokkåt manlig  byracka som spelas ett elakt spratt genom att doftspår från löpande tik placerats runt och sedan hetsas med kommandon som “-Var är fittan, Ja, var är fittan…. Åh, så duktig. Var är fittan….

Jakob Michelsen! Behöver du lite hjälp från en agendafri och hjälpande hand. Hör av dig!


13 Comments so far
Leave a comment

Vi får hoppas att Kennedy och Khalili presterar så dom inte blir bänkade. Annars blir det ju tårar till press osv och då sätter helvetet igång igen.

Comment by antieventsupporter

OM VI SÄTTER IGÅNG NU VARFÖR SKA VI SÄTTA IGÅNG IMORGON?”??”?

Comment by Fredrik Ulvenäs

Redaktionen har TALAT! Som en löpeld ska hela staden få höra vad som skrivits. På gatorna ska vi alla berätta för de som inte dator har, vad som här på denna sidan har skrivits idag.
Om rosor är röda och violer blå, hur fan ska vi då göra då när alla mål förgås.

Comment by Med blommor och blåss

Kan vi ha löst centrala delen samt den offensiva kan vi då nog få med oss fler supportrar.

Träningsanläggningen måste flyttas närmre fansen. Det här håller inte!

Prata med min farbror om det. Han rör sig aldrig ut till Älta längre

Comment by Om det nu är så?

Att tjäna och KÄNNA är två helt olika språk i Sverige. Vi är väl medvetna om det. Punkt slut!

Comment by Bajenirödalinjen

Hur kan det komma sig att vi gång på gång släpper in allt. Bara så där från ingenstans.

Om bara Markus kan fixa det här åt oss!

Vi ses när allt blir bättre. Hoppas på en ny högerback!

Comment by Vi är sämst

Låt MARKUS VARA!

Prata om Staffan istället. Om det är någon som bär skulden så är det han

Comment by Frankrike

Nettopp Redaktion!

Comment by Jakob Michelsen

MEN VARFÖR KÄKA!! När vi kan göra det tillsammans. Köpa blommor till morfarns hat är acceptabelt, allt annat ska frysas till is.

Jag frågar mig det gärna ofta i dessa tider av ilska! *#*%Xo

Comment by Skatan

jaha det säger du! Så här pass på dygnet??

Comment by Fredrik Ulvenäs

Klockrent

Comment by Nanne

http://4.bp.blogspot.com/-Qpq0nPThcDU/UH3qXmkW07I/AAAAAAAAMVQ/f-ILc_U9kUU/s1600/roberta+alenius_fredrik+reinfeldt_sex_kuk_knulla_porr_anal.jpg vad har redaktionen och säga om detta gör ett inlägg om de på bloggen/horungen

Comment by ???

Är det någon som vet om den goda Carlos är släkt med de numera dömda Bandas, som åkte dit för att lurat försäkringskassan på bidrag för fejkad hjärnskada??

Comment by CG
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: