kritaen5a


Breaking news
October 12, 2017, 08:54
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN gör ett undantag och uppdaterar blogghelvetet i detta, från ovan, anbefallna och accepterande mellanår då alla som helst prestationskrav är som bortblåsta och en lika välkänd som allomfattande Kumbaja-stämning råder i Bajenland.
Klackmatchen i hamn med 4 omgångar kvar dessutom.

Enligt inte alltför vederhäftiga källor får den alltid så ränksmidande fifiluren Carlos Banda kicken från Vasalunds IF (div. 1 norra) efter bara en månad.
Längre tog det inte för gode Babar att genomskåda bluffen. Synd att det inte skedde redan i måndags dock.
När tyck och tänk i bakgrunden skulle omsättas i eget ansvar och prestation kom ikapp alldeles för fort! Vem kunde väl anat?

Tänk om någon av alla fotbollsorakel i Hammarby, REDAKTIONENS alltid så skarpsynta genier exkluderade givetvis, haft den analyltiska förmågan basala förmågan att skilja järvar från mårdhundar.
Det högst anmärkningsvärda (eller inte kanske) var att han fick vara kvar när Nanne kom. Trots att det är så många fall av obegripliga personaltillsättningar i klubben står detta ut som fullständigt tankehaveri.
Nu har vi dock fått Billborn och alla hans hejdukar som Banda 2.0…

REDAKTIONEN lyssnade på Bajenpodden (avsnitt 228 tidskod 07:58 och någon minut framåt) i veckan. Kindlund erkände att det var förhastat att kicka Greg.
Men att det, i förkortad beskrivning, drivits fram av ett behov att vara poppis och få bort trycket från läktarhåll (läs läktarprofiler – REDAKTIONENS tolkning) mfl.
Att Greg tog skitstormen utanför arenan samtidigt som Carlos satt kvar inne i stugvärmen och snackade skit med sponsorerna mellan varven av kanelbullsmumsande var allt en tänkande person behöver veta om denne snorhala mört. Men i Bajen belönas som vanligt det felaktiga beteendet.
Åker man ur Allsvenskan upprumpade och förnedrade står eventsupportrar ändå och gör vågen.

Carlos är en sann förbundsprodukt. Gått alla kurser någonsin arrangerade och kan frasera sig nästan lika skickligt som Tony G. Tyvärr låter sig alldeles för många bländas av detta.
Hans seniorkarriär har nästan ständigt varit i någorlunda habila ledares bakvatten och hela tiden han Carlos varit redo att sprida sina floskler och hävda sin egen förträfflighet.
Men något annat än lite ungdomslagsframgångar, på ett minst sagt sluttande plan, och diverse kortare påhugg som side-kick blir det inte.

Vi har sett en del av dessa passera genom Hammarby IF i revy genom åren…. Grattis Elfsborg!

REDAKTIONEN vill även tacka den person som vände sig till REDAKTIONEN med häpnadsväckande berättelser från Bandas liv och leverne. Vi var dock inte förvånade.
Tyvärr har REDAKTIONEN bättre omdöme än Carlos och stänger igen käften om saker som bör tas i rätt forum vid rätt tillfälle.

Tidpunkten för denna avpollettering var dock olycklig.
Ety REDAKTIONEN berövades en festafton att gotta oss i den definitiva nedflytten.
Vi förutspår en direkt omvänd-Banda-effekt och att Vasalund slår Sandviken borta i kommande omgång och tar sista chansen att hänga kvar.

Ett meddelande till framtida, högst eventuella, arbetsgivare. Tänk om!


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: