kritaen5a


Lucka nummer 9. (den alltid så fittiga)
December 9, 2017, 19:08
Filed under: Uncategorized

Den alltid så fittiga lucka nummer 9 är och kommer alltid vara ett gissel för kalenderskapare världen över, så även för REDAKTIONEN.

Nåväl! Här kommer den!

Bakom lucka nr 9 döljer sig topp 3 prinsar.

3. På plats nr 3 hittar vi vår egen egentligen rätt keffa prins Carl Philip. Han gör inte så mkt väsen av sig förutom att åka runt på diverse rallyn och beklaga sig över att han inte kan stava. Det som ger lite lyster åt den annars så gråa prinsen är att han gifte sig med en tidigare paradise Hotell deltagare och att han har haft en längre sexuell affär med Peter Jöback. (enligt en säker källa till REDAKTIONEN)

 

680.jpg

2. Prins Harry av Wales eller “laddprinsen” som han kallas av sina nära vänner. De flesta känner till att Harry är en bastard och att han blev påkommen festandes i en nazikostym. REDAKTIONEN gillar alla som tar ut svängarna lite extra. Tack för att du är du Harry.

5e89df2d63b2dcd20ca89a9355cf4c.jpg

1. Prins Ali av Agraba. Prins Ali har gjort en klassresa som fittprinsen Daniel från Ockelbo bara kan drömma om. Prins Ali växte upp i slummen med en tjuvaktig apa till ende vän. Han levde på att stjäla keffa äpplen och annan frukt innan han med hjälp av Anden lyckades charma prinsessan Jasmine. Inte nog med det så räddade han hela staden efter en ordentlig batalj med sultanen och häxmästaren Jaffar (inte att förväxla med bakk Jaffar byn)

Unknown.jpg


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: