kritaen5a


Lucka nr 12. Halvvägs!
December 12, 2017, 15:56
Filed under: Uncategorized

 

Vi är precis som rubriken antyder halvvägs igenom den satans kalendern. Snart är det jul, klappar ska delas ut kråset ska smörjas men framförallt ska REDAKTIONEN ut på krogen och slåss.

Man kan inte tala om krogslagsmål utan att nämna tillhyggen, därför kör vi idag topp-3 tillhyggen!

3.Plaststol.

Egentligen ett rätt värdelöst vapen men för alla oss som vuxit upp med bilder från kravallerna kring matcher runt om i Europa så får plaststolen kuken att stå. REDAKTIONEN fick själva uppleva ett sådant upplopp när vi slogs mot danskar på Ströget innan kvalmatchen mot Danmark 2007. Plaststolen är det ultimata vapnet när du inte är tillräckligt nära och du slåss med tex en snut med batong. Plaststolen bjuder på en perfekt visuell effekt. Se bild nedan

 

(bilden kommer från något så äkta som dartkravaller)11GY.jpg

 

throwchairsR_350x270.jpg

2. Biljardkö.

Biljardkön är relativt lätt att svinga och tillräckligt hård för att göra rejält med skada. För bästa visuella effekt bör biljardkön slås bakifrån över nacken. Om biljardkön inte går av så är slaget ett misslyckande. Har man tur så får man behålla den ena delen av kön i handen som dessutom ofta blir vass. Perfekt att sticka sin motståndare med eller bara hålla honom på avstånd.

136-2507.jpeg

 

 

1.Raggardolken.

Raggardolken eller avslagen flaska som det också heter är utan tvekan det mest äkta vapnet när det kommer till krogslagsmål. Raggardolken har två användningsområden, först drar du den i pallet på någon vidrig jävla bonnläpp för att sedan hugga hans keffa polare i halsen. Raggardolken gör sig dessutom bra till att bara vifta och hota med om man är numerärt underlägsen. Med rätt viftrörelse kan den hjälpa dig ut ur hörnet ditt skitsnack målat in dig i.

avslagen flaska.jpg

 


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: