kritaen5a


Lucka 13 – Topp-3 1312
December 13, 2017, 15:57
Filed under: Uncategorized

Så har det då blivit dags för lucka 13 i REDAKTIONENS oöverträffade fortbildningsadventskalender, se bara där ett ord som får Sara Danius att halka till på sin solkiga stol.
För de flesta av de kretiner som REDAKTIONEN dagligen är tvungen att möta är Lucia ett tillfälle att klä ungar som både tomtar och KKK:are.
Samt för de lite äldre en tid då man kunde supa ner sig på SilverRom och Julmust innan man gick till skolan.

De riktigt förvirrade ser Lucia som en hyllning till en Rikemansdotter som en gång i tiden skickade sina ögon till sin partner innan hon hoppade från en klippa på Sicilien, DÄR snackar vi duktigt snedfylla!

Den alltid så förträffliga REDAKTIONEN spänner givetvis sin båge betydligt högre än så, men skickar samtidigt en fryntlig blinkning till alla kusingiftes-avkommor där ute som tycker att Dan Brown är the shit och att det visst finns hemliga koder i både Bibel och Kamratposten: Lucia 13:e december, 13/12, 1312!

Dagens topp tre blir således Snutar med det ”där lilla extra”, en topp tre som givetvis skulle kunna och det utan någon som helst ansträngning bli topp 3000.
Vissa för lågbegåvade följare så självklara kandidater som Martin Melin och Carin Götblad kvalar tex inte in på denna exklusiva lista av  Pelle-Jönsar så formidabla att till och med REDAKTIONEN häpnar.

Det finns även en röd tråd i dessa tre som alla med ett IQ över 85 kan se, vilket innebär att REDAKTIONEN ser sig nödgad att avslöja tråden senare…

I sann spänningshöjande anda börjar vi med nr 3:

3. Jaan Norrby,

3

Sedermera Lilleman Ström (bara att ta sig ett sådant namn gör att man är inne på listan, men det finns oändligt mycket mer).
Lille Jaan började sin bana som väktare, för klassiska Horföretaget ABAB, men kom 1989 in på Polishögskolan, detta samtidigt som SVT spelade in TV-serien Polisskolan (nej inte den med Sgt Callahan).

Efter examen fick Jaan tidigt förtroende uppdrag och instruktörsutbildningar, men 1998 började han utmärka sig på ett sätt som REDAKTIONEN vill lyfta fram, han stal då en vinkelslip (!!!) ur en bil som skulle lämnas tillbaka till sin ägare och han dömdes för egenmäktigt förfarande och förflyttades från Stockholm till Botkyrka.
Jaan fick dock självklart jobba vidare som polis, utbildare och instruktör!

Efter att ha flyttat till Söderhamn kände Jaan den 17/12 2004 att han nog var lite underbetald ändå och att han nog skulle ge sig själv en liten Julklapp.
Sagt och gjort på med tomtemasken och in på Nordea med draget tjänstevapen, fiffig som han var pratade han engelska under rånet vilket renderade i 700 000kr, väl utanför banken sliter Jaan ut en 70-årig kvinna ur hennes bil och kör iväg.

Senare posade Jaan för otaliga bilder med lokalpressen och inledde Rånarjakten på sig själv (se likheten med Nr 1 i REDAKTIONENS eminenta Nobel-lista).
Jakten gick så där…
Han hann dock gripa två andra och häkta dessa i en vecka innan han själv greps på Söderhamns Polisstation (att betala 100 000kr för ett Värmesystem och casha en Volvo för 220 000 var inte riktigt lika slipat som hans monsterplan att prata engelska innan på banken).

Jaan döms till 4,5 års fängelse för rånet och släpps villkorligt efter 3 år.
Väl ute och med god aptit på nya spännande projekt börjar den frigivne Jaan att smuggla olja över sundet från Danmark för att undvika punktskatt.
Jaan är nu ingen direkt Criminal Mastermind och i januari 2009 döms han för häleri, grovt skattebrott, grovt bokföringsbrott och olovlig förflyttning av punktskattepliktiga varor. Kort och gott en fett men ändå oäkta Multikriminell.

På senare tid har Jaan titulerat sig Byggmästare, samt börjat ”pilla lite” i restaurangnäringen.

2. Anders Fjällhed,

2

Tidigare akademisk ledare för Polisutbildningen har iofs inte samma färgsprakande CV som Jaan Norrby, men 57-årige Anders, hemmahörande på Reimersholme, endast ett kort nakendopp från Långholmens västra udde, gjorde ändå ett outplånligt intryck som cementerare av REDAKTIONENS ”fördomar”, då han i oktober 2017 åtalades för sexuellt ofredande efter att ha legat och runkat framför en pojke i bastun på ett gym.
En handtralla som han gärna ville visa resultatet av varför han gick och strök sig mot samma pojke i duschen.
Anders menade först att det var ett olyckligt missförstånd och att han egentligen kliat eksem på sina ben, SMARRIGT Anders!
Något stukad så har nu den forne Chefen för Polisutbildingen fått lämna sitt uppdrag och kan med  utfälld fallskärmslön helt hänge sig till stryka omkring i allmäna bad, Happy times!

1. Göran Lindberg aka Kapten Klänning,

1

Att den numer 70-årige grisen Göran Lindberg är Nr 1 på listan kan av vissa ses som en eftergift för REDAKTIONENS ”lite trubbiga” läsarkrets, då han ju faktiskt är någon som i alla fall ett par % av er vet vem det är, men icke så, vi har med vilka vi fan vill!
Göran började 1973 studera vid Polischefsskolan och 1982 blev han biträdande polischef i Huddinge.
Han var rektor för Polishögskolan från 1989-1997 och Länspolismästare i Uppsala län nio år 1997-2006(sista tre på rekommendation av fittnyllet Thomas Bodström).
2003 började han sin bana som Mys-kille med ”Bemötandeprojektet” och han var på Riskpolisstyrelsen fram till 2010 då han på en bensinmack i Falun på väg till ett möte med en 14-årig flicka som han tjatat till sig ett möte med via en ungdomschat.
Göran är vid tidpunkten 64 år och I Lindbergs bil hittades en väska med flera sexleksaker, bland annat koppel, remmar för att binda med, dildos, en piska och en disciplinboll samt flera viagratabletter.

Göran var under sina år som ”Mys-kille” ständigt närvarande i media, rapandes flosker och försvarandes kvinnors rätt, han var även flitigt anlitad föreläsare i genusfrågor (kuk och fitta) och anlitades av bla annat av Astra Zeneca, Ericsson, ABB, Sandvik och Volvo.

Men knickedicken Göran hade som sagt även en något mer dold agenda när han åkte runt i landet och mässade, han beställde både ”Flygvärdinnor” och ”Slyniga servitriser” till höger och vänster för sig och sina polare så att de kunde ägna sig åt lite stillsam förnedringssex och gang-banging i godan ro medan nästa välbetalda föreläsning förbereddes. Åtal mot Lindberg väcktes den 23 juni 2010.
Han åtalades totalt för ett fall av grov våldtäkt, tre fall av våldtäkt, ett fall av förberedelse till grov våldtäkt mot barn alternativt förberedelse till grov våldtäkt, tio fall av koppleri, sju fall av köp av sexuell tjänst och ett fall av försök till köp av sexuell tjänst.

Han döms till 6,5 år i fängelse.

Precis utanför listan och väl förtjänt av ett omnämnade hittar vi Olle Liljegren, känd för både becknande av ladd och vapen, samt Hans Holmérs livakter vilka lyckades med bedriften att gripas av Tullen med avlyssningsutrustning när PKK skulle ha det.

Den ”röda tråden” då, vilken är ni nu, förutsatt att ni lyckats ta er igenom så här mycket text?
Alla på vår lista har varit lärare/rektorer/chefsutbildare för Polisen, as you sow, though shall reap..

Trevlig jävla 1312

1312

 


1 Comment so far
Leave a comment

Hahaha skjut en snut…

Comment by Hackney hardcore
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: