kritaen5a


Luckhelvete 14!
December 14, 2017, 19:13
Filed under: Uncategorized

Julen står rönt hörnet och med den också Jesus födelse. Det var en jävla sälta att födas i Egypten back in the days då fittan Herodes lät döda alla gossebarn under två års ålder. Men det satte inte stop för den gode Jesus föräldrar som väntade med att lämna Egypten tills dom hade fått alla presenter från de tre vise! Giriga jävlar.

Så, lucka nummer 14 listad enbart från gåvorna från de tre vise männen!

3. På plats 3 har vi Melchior. Den jäveln kom enbart med rökelser (rökelser utgörs av hartser som luktar gott när det brinner), inte så äkta gåva med tanke på vad dom andra två vise hade i paketen. Kom igen, redan vid födseln hamnar stackars jesus i något jävla Hippie-fack. Tvivlar på att han var sugen på att gadda ett kefft Ohm-tecken i nacken.

 

2. First loser: Balthasar. För det första jävla äkta namn (och en bar på södermalm dit man kan ta med sina tinderdejter om man inte vill synas). Balthasar hade med sig Myrra. “Vad är Myrra?” tänker ni, jo, Myrra är stelnat sekret från ett litet träd som växer i södra Arabien och i Östafrika som man använde som medicin. Den ansågs hjälpa mot det mesta. Ni kan se det som dåtidens flödder. Myrra! Vilken grej.

balthazar-restaurant.jpg

1. Och högst upp på pallen hittar vi Caspar. Men vi väljer att tilltala honom med hans fett äkta Etiopiska namn: Hor. Den gode Hor kom som ni säkert INTE listat ut med guld. Den bästa utav gåvor. För med guld kan man göra mycket. Man kan t.ex. byta till sig guld mot pengar från en värdetransport, gräva ner i skogen och vänta att voltan ska ta slut och inte behöva stressa för att dom ska trycka nytt guld med gamla kulturmänniskor på. OCH med guld kan man köpa både rökelser och Myrra. Således är både Balthasar och Melchior helt onödiga egentligen, men skulle man ta bort dom skulle det inte bli någon jävla lista och då heller ingen julkalender. Enbart därför får dom två keffa vise männen vara med.

(observera Josefs dömande uppsyn samt Jesus Keeeeeeffa hårfäste)9364.jpg

 


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: