kritaen5a


Lucka 15 – Godsaker i konservförpackning
December 15, 2017, 22:14
Filed under: Uncategorized

Fy satan. Nu är det en dryg vecka kvar av Julkalenderhelvetet. Helt sjukt vilken jävla kraft REDAKTIONEN lägger ner på Er otacksamma satar.
Men-men, tuffa tider bringar fram det bästa ur inte bara oss, utan…
Eller vänta nu. Motgångar är ju inte Facedown-generationens bästa gren.
Därför kan det vara på sin plats att lyfta fram alternativ för alla Er, bortom all rimlighet curlade, och överbeskyddade krakar när väl Nordkorea beslutar sig för att barmhärtigast förinta Er alla.

REDAKTIONEN kommer givetvis få en “5-minute-warning” från vår gode vän i öst och ges tid att sätta oss i skydd. Knullmamman, Soccer Mom och Hatkärringen är välkomna att hänga på så att mänsklighetens fortlevnad kan säkerställas med livskraftiga avkommor.

Men för de av Er övriga, vanliga dödliga, som besitter livskraftiga gener nog att överleva kan det vara bra att veta hur Ni skall överleva.
Konserver. Mat, skyddade av plåt, med en nästintill oändlig “sista-datum-märkning”.
Ni har alla en efterbliven sate till polare som envisas med att lägga upp Facebookuppdateringar med en välkryddad och likaledes välmarinerad Fläskfilé på grillen med någon skev, illa dold, likejakt. Där har Ni Er förlorare. Cesium-137 är inte bra för Er.

Så, när strålningen exkulderar allt har Ni REDAKTIONENS Topp-3 att livnära Er på

1. Försvarets Leverpastej,

Helkonserv. Jävligt äkta att äta en besynnerligt smaklös processpastej tillverkad 10 år tidigare. REDAKTIONEN har även från säker källa fått bekräftat att pastejen innehåller spår av “Go-Faster-Medicinering” och därtill ämnen med egenskaper att sakta ner tarmaktiviteten. En grym konkokt som borde ersätta Yvonnes Husmanskost.

2. Spam

I krigstider prövas som sagt uppfinningsrikedomen. Skicka SPAM till frontlinjen under WW2 och sälj in att detta är fett äkta fläskfilé. Med tanke på de stackars infanteristernas utsatthet kan REDAKTIONEN förstå att att lite processskinka (ett trippel -S ord) lyfte moralen. Vi har givetvis själva avnjutit SPAM många gånger.
Varumärket lever vidare. Och i tider av nöd fyller den en funktion.

3. Spagettiringar

När man verkligen vill unna sig något extra. Heinz konserver kostar men som alltid här i världen så får man vad man betalar för. Alla gillar pasta men tomatsås. Givetvis högt näringsvärde och REDAKTIONEN kan inte tillräckligt nog understryka vikten av ensidig kost.

15 luckor levererade inom ramen för detta jävla skitformat, det trodde Ni inte era jävla as.


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: