kritaen5a


Lucka 20 – Topp-3 Vämjeliga (tillika Folkkära) artister
December 20, 2017, 16:50
Filed under: Uncategorized

Så är vi framme vid lucka 20. I väntan på att ljuset kommer och man åter kan ägna sig åt lite sköna skogsutflykter, ackompanjerade av repetitiva ljudslingor, ljusförstäkta av välilluminerade stroboskop samt därtill leendestimulerande medikamenter, utan att riskera att springa in i en granjävel så snart leendet lösts upp av magsyran.

I sin strävan att (lönlöst) försöka folkbilda vår omgivning har REDAKTIONENS outtröttliga kamp idag nått fram till Vämjeliga, eller som merparten av kräken utanför REDAKTIONENS inre sfär, väljer att benämna dem. Folkkära.

Låt REDAKTIONEN redan här och nu sätta ner foten innan vi går vidare, att benämnas folkkär är att vara bottenskrapet av en härsken fisksump som legat i solen och förtynat en vecka i botten av en nerpissad eka.

Efter detta klargörande kastar vi oss raskt över listan på de tre mest Vämjeliga artisterna, och dagen till ära räknar vi åter ner (allt enligt upphovsrättsinnehavarens önskemål, tvärs emot Savantens tvångsmässiga behov av räta linjer och logiska sifferföljder).

3. Håkan Hellström

Har man slagit igenom på Allsång på Skansen, iförd sjömanskläder, är man inget annat än just vämjelig.
Sprungen ur gungflyn utanför Götaverken i en stad som bäst beskrivs som Sveriges Gdansk.
Nedlagd varvsindustri och luftföroreningar är denna pajas nummer tre på REDAKTIONENS lista.
Det faktum att han enligt en enad (och som vanligt i jämförelse med REDAKTIONEN ytterst svagsint) kritikerkår ”på ett charmigt sätt lånar friskt av Smiths och andra brittiska storheter” gör ju inte saker bättre.

-Heaven knows I’m miserable now!

2. Tomas Ledin

Måhända bland det äckligaste som finns.
Dock hatten av för att han tog chansen när Marie Andersson, under en blöt Julfest på anrika Polar Records utbrast: ”-Den som klarar en halvtimme med mig när jag har min Black Vengance Strap–On påspänd får min hand och Stickans halva kungarike”
Tomas inte bara tog den stipulerade halvtimmen utan efterspelade utan störe knot en bonuskvart.
En artist som har stroferna Näh-näh-näh-näh och woah-woah-woah som bärande teman i sin låtskatt förtjänar inget annat än REDAKTIONENS spott och spe, men kommer självklart åtnjuta Er övriga svagsintas kärlek.

1. Kalle Moreus


Jaaa-hörrö-Ni, bara kolla på masaset…
Vart ska vi börja?
Det första och mest uppenbara blir ju att konstatera att om den fete lille masen varit kvinna så hade alla undrat; vem knullade du för det här jobbet?

Här vill REDAKTIONEN åter, då Moraeus ser ut som han gör och de facto fått det utrymme han fått, visa på vårt skarpsinne och konstaterar luttrat att, there is a really sick puppy at SVT.
Den trinde lille grisen är i sin uppenbarelse så motbjudande att REDAKTIONEN hellre blandar busgrogg på estnisk industrisprit mixat med Antabus, löst i ljummet bajsvatten, än genomlider en enda sekund av KM.

 

 


1 Comment so far
Leave a comment

Högst personerligen tycker jag nog LillbBabs är 10 x värre än Calle. M.
Men det löser sig som Bajaren(Hamarbyaren) sa när han sket gnagaren i käften.

Comment by Söderbusen
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: