kritaen5a


Lucka 21 – Druidens återkomst och top 3 gånger systemet motarbetade Lennart Bladh
December 21, 2017, 16:19
Filed under: Uncategorized

Då har det så äntligen blivit dags för Druiden att träda fram ur skuggorna och fatta REDAKTIONENS vässade penna. Druiden som förra året låg bakom flertalet hyllade luckor och som framförallt tog sig an den alltid lika styvmoderligt behandlade lucka 24 och förvandlade denna till ett prosaiskt mästerverk.

Att Druiden sedan dess lyst med frånvaro här på blogghelvetet beror helt och hållet på den schism som uppstod inom REDAKTIONEN inför årets BF-cup där man från tränastaben lät meddela att Druidens tjänster och medikamenter ej var önskade. Inte nog med det! Man meddelade även hela spelartruppen om att det rådde STRIKT FÖRBUD mot all förtäring av Druidens medikamenter eftersom tränarstaben ansåg att dessa skulle stjälpa snarare än hjälpa lagets chanser att nå framgång i turneringen. Att REDAKTIONEN sedan på något mirakulöst sätt faktiskt lyckades vinna denna beklämmande fars till fotbollsturnering ska dock inte ses som att ovan nämnda fittkuktränarstab hade rätt i sin sak. Och även om så vore fallet så bröt beslutet mot i princip varenda punkt i REDAKTIONENS ack så unika värdegrund. Men det är klart, vad gör man inte för att få stå på Gubbängsfältet och hissa någon jävla plastpokal som ett gäng glada revisorer efter en väl genomförd teambuilding-övning. Vem skulle INTE vara redo att pissa på allt som är heligt för en sådan sötma!?

NÅVÄL!

Låt oss nu gå vidare med luckfanskapet

Få saker gör REDAKTIONEN så glad som människor som släppt taget om sitt förstånd likt en curlingspelare som släpper taget om sin curlingsten. För gudarna ska veta att det börjar bli ett heltidsjobb att försöka hålla förståndet något sånär intakt i denna postmodernistiska mardröm vi alla befinner oss i. Och kanske hade Akira Kurosawa rätt när han sa att endast den galne är frisk i en galen värld. Kanske är det när man står där och ser sitt förstånd glida iväg likt en curlingsten över nyspolad is som man förstår hur allt hänger ihop. Så verkar det nämligen vara för Lennart Bladh. En man som offrat både fru. barn, jobb och anständighet för att få vakna upp och se saker för vad de är. Men att vara en av de få vakna personerna i ett system riggat kuva just sådana personer som Lennart verkar inte vara helt problemfritt, så låt oss därför kolla närmare på tre gånger då systemet motarbetade Lennart.

3. Lennart bli tvångsvårdad 

En längre tids upplysningsaktivism resulterar i att Lennart plötsligt blir tvångsomhändertagen. Ett veritabelt moment 22 för den gode Lennart som plötsligt måste försöka övertyga systemets zombifierade lakejer om att det inte finns någon anledning att hålla en frisk man som honom inspärrad.       

2. Psykolog utsatt för mind control är helt oförmögen att uppskatta Lennarts erigerade penis

En stor del av Lennarts uppvaknande kretsar kring sexuell frigörelse, och Lennart letar ständigt kvinnor som likt honom vaknat upp och börjat använda sitt tredje öga för att verkligen förstå vad det innebär att vara en sexuell varelse. En dag inleder Lennart en konversation med en äldre kvinnlig psykolog som visar sig dela många av Lennarts grundläggande värderingar kring sex och samlevnad. Lennart gör såklart det varje upplyst och vaken man hade gjort och skickar en film på sin erigerade penis till kvinnan. Men istället för att förtjusas över Lennarts styva åderpåle så reagerar kvinnan med avsky och äckel och stackars Lennart tvingas inse att kvinnan utsatts för mind control av Systemet och därför är helt oförmögen att varse sig förstå eller uppskatta Lennarts kukfilm.

 

1. Systemet och aliens i potentiell komplott mot Lennart 

Att vara vaken och upplyst är som ni kanske förstått ingen dans på rosor. Så länge människor som Lennart är i minoritet så kommer Systemet alltid ha övertaget och Lennart tvingas därför gång på gång kompromissa med sina ideal och försöka spela efter Systemets regler så gott det går. Det innebär en konstant och mycket utmattande pappersexercis med olika myndigheter som gör sitt yttersta för at göra Lennart både bostadslös och utfattig. Ett System som dessutom tycks ha lite eller ingen förståelse för faktumet att Lennart också måste handskas med tjuvaktiga aliens som av oklar anledning stjäl de papper som Systemet kräver av honom.


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: