kritaen5a


Lucka 18 – Topp-3 Trillingarna Dahm
December 18, 2017, 22:30
Filed under: Uncategorized

Dagens lucka var ursprungligen planerad som lucka 6. Men redan från början uppstod det meningsskiljaktigheter på våra dagliga Luckmöten. Det har ältats. Det har stötts och blötts. Det har varit omröstning på omröstning. Det har inte varit en organisatorisk fördel att mötesdeltagarna påfallande ofta varit sedvanligt REDAKTIONS-påstrukna av “diverse” vilket medfört att tidigare ståndpunkter reviderats eller helt sonika påståtts vara förfalskningar.

Det här är de identiska trillingarna Dahm. Nicole, Erica & Jaclyn. Födda 12 December 1977.
Växte upp i Jordan, Minnesota. De har följts åt i livet. De gick på Minnesota Uni, de skaffade sina förstfödda barn inom några månader av varandra och de klär av sig nakna för pengar tillsammans.

De ansar till och med sina näpna små musar efter samma formula. Givetvis mycket uppskattat även om det varit ett smart drag med 3 olika så det gick att skilja dem åt lättare.
Centerfold i Playboy 1998 är givetvis toppnoteringen i en ljummen karriär inom media på division 2 Östra Svealand ungefär.

Nämendåså. Äntligen dags för avgörandet. Nu gäller det att hålla tungan rätt i mun så det blir rätt.

1. Jaclyn Dahm



Yngst av trillingarna. Tar hem det eftersom hon inte har en svart liten prick tatuerad på rumpan. Ett system de fifiluriga föräldrarna implementerade för att kunna hålla isär dem.
Dessutom är det vida känt att yngsta trillingen alltid är den slampigaste.

2. Nicole Dahm

Äldst. Men fick nöja sig med en prick på rumpan trots det. Ologiskt kommer REDAKTIONEN nu på halvvägs igenom. Sålunda inte alls så fifilurigt som det först antogs. Savanten vill plötsligen att vi börjar om från början med röstförfarandet. Kommer inte att ske.

3. Erica Dahm

Tvåprickstjejen som haft det kassa omdömet i val av man välja den vidrige charlatanen Dr Phil McGraws son. Då blir man jumbo. Prickar eller ej!

Så, ännu en Lucka levererad i tid.


1 Comment so far
Leave a comment

Mycket populärt inlägg att öppna på laptopen i SAS-loungen :):)

Comment by bitterblondin




Leave a comment